Wednesday, August 25, 2021

Smells like money

Met het kopen van een lot koop je tijd om te fantaseren dat je heel erg rijk bent. Winnen doe je toch niet, maar dat geeft niet. (Samen) fantaseren over wat je gaat doen, heeft ook zijn waarde.

De een koopt een lot, de ander spant na 30 jaar een rechtszaak aan, zoals vriend (annex debiele mongoliede geldhapper) Spencer Elden. Deze man is hilarisch en een typisch voorbeeld van de moderne mens: alle gĂȘne voorbij om maar genoeg geld te kunnen bemachtigen. Je kaakt valt op de grond als je zijn aantijgingen hoort. Het is zo krankzinnig dat het niet eens de moeite waard is deze hier te herhalen. Spencer (what's in a name... $Pence-r) is na 30 jaar opeens heel zielig en moet gecompenseerd worden voor ondraaglijk leed dat hij heeft geleden.

Wat moet je nou met zo iemand? Wat denkt de rechter in dit geval? Daar ben ik echt nieuwsgierig naar. Daar staat er weer een die een slachtoffer heeft gevonden waar geld van afgetroggeld kan worden? Deze man heeft jarenlang een traumatisch bestaan moeten leven? Waar blijft mijn koffie? Zeer waarschijnlijk het laatste. En het eerste. Deze man moet worden vervolgd voor laster, psychopathische aandoeningen en tijdverspilling van de rechtbank. Wat een imbeciel ende dorpsidioot. Dit is zo'n geval van 'gooi iemand voor een stilstaande trein'.

Mijn straf: verplicht naaktzwemmen in een zwembad, (nep)geld in dat zwembad gooien, $Pence-r in dat zwembad naakt naar dat geld laten graaien, foto's ervan nemen en die publiceren. Wel zijn hele kleine piemeltje onherkenbaar maken.

No comments: